Het team

Het TEAM 

Over SloepNed Watersport 

SloepNed Watersport Balk weet de 'ouderwetse' gezelligheid en waarden, zoals vertrouwen, loyaliteit en dienstbaarheid weer op de kaart te zetten. Eigenaar Martijn Heere gaat tot het uiterste als het om klantenbinding gaat. Dit woord krijgt bij hen de lading die het verdient. 


Maximaal Vaarplezier, Beleef het SloepNed!

Luisterend naar ieders verhaal, creëren ze een ongedwongen plek, waar eenieder zichzelf kan zijn en komen ze met oplossingen die passen bij de vraag van de klant als het om hun sloep, boot of een totale watersportbeleving gaat. Martijn streeft maximaal vaarplezier na voor iedereen.

Ze geloven in 'menselijke verbindingen', ook voor hun bedrijfsvoering. De exponentiële groei van SloepNed Watersport naar een bedrijf van 6 medewerkers in 4 jaar is het natuurlijke resultaat van hard werken en de opbouw van een kennisnetwerk en van duurzame relaties.

Dit alles rondom sloepen. Het is de droom van Martijn om over een paar jaar een totaalbeleving te kunnen bieden op het gebied van watersport in Friesland, voor zowel eigenaren van sloepen, recreanten en vakantiegangers. Hou hen in de gaten of ga gewoon eens langs op Meerweg 14 in Balk.

Tekst Sietske Cufhus

Het ontstaan van het SloepNed Team |

"Doe waar je goed in bent"

Van Onderhoud & Reparatie op Locatie naar een Winterstalling

In 2013 begonnen we SloepNed met één auto vol met gereedschap en een telefoon. In het begin ging Martijn onderweg voor reparatie & onderhoud op locatie.  Al snel vroegen klanten ons of wij ook een winterstalling hadden. We hebben direct een pand gehuurd in Sondel en zo starte wij onze winterstalling. Ons eerste seizoen lagen er  7 sloepen in de door ons gehuurde loods van 1.100 m2. Inmiddels hebben we ongeveer 150 sloepen binnen liggen.

Watersportwinkel aan de Pypsterstikke in Balk

Naast de winterstalling moesten we op zoek naar een bedrijfspand. Klanten wilde ons bezoeken en wij kregen zoveel werk, daar hoorde een goed ingerichte werkplaat bij. Na drie tussenstops, op het industrieterrein van Balk,  kwamen we in 2015 terecht in het centrum van Balk. In het oude pand van Tjitte de Wolff. Met hulp van onze familie en vrienden zaten wij binnen een maand in ons pand en was onze watersportwinkel annex showroom ingericht. 

Samenwerken "Een ware uitdaging"

Het jaar 2015 was een ware uitdaging voor ons en voor ons  team. Ik wist niet veel van watersport maar gelukkig wel van mensen. Voor Martijn was het een hele ervaring, hij was de vraagbaak, de man van de watersport. Zodra hij een voet over de drempel zette, werd hij door het hele team bestookt met vragen.

Van werknemer naar werkgever

Beide moesten wij snel leren schakelen. Dat ging met vallen en opstaan. Waren we eerst nog zelfstandige zonder personeel, in 2015 werden we zelfstandige met personeel. Ronnie Altenburg kwam ons team versterken. Voor ons veranderde hierdoor veel, onze taken en werkzaamheden veranderde. Niet alleen kwam Ronnie in dienst maar ook kregen we meerdere vakantiehulpen, zaterdaghulpen en een extra hulp in de winkel. Sinds 2015 hebben we heel veel hulp gehad van Erik, Reinier, Britt, Pascal, Saskia, Simone, Rutger, Rutger B., Bas, Reinier, Tendai, Mees, Erik en Maarten. 

profile-pic
Alfred Verhoef Eigenaar Klusbedrijf

Betrokkenheid en Vakmanschap

Betrokkenheid, vakmanschap, vriendelijk. Dit zijn zo maar een paar woorden die mij te binnen schieten als ik een recentie opschrijf over Martijn en Judit. Staan altijd klaar, in het seizoen bijna dag en nacht. De hele familie laat hier met veel plezier de boten onderhouden. Een vertrouwd adres en ik hoop hier nog vele jaren het onderhoud te laten uitvoeren.

profile-pic
Tiny van Altena - Punt

Zeer behulpzaam en prettig in de omgang

Supergoed bedrijf qua service, zeer behulpzaam en prettig in de omgang.

profile-pic
Joanne Schaap Filmproducent bij episode-one.com

Persoonlijk, hulpvaardig en professioneel!!

SloepNed heeft onze filmproductie enorm geholpen met het mogelijk maken van filmopnames op het water bij Oudemirdum. Wat een enorm fijn team! Persoonlijk, hulpvaardig en professioneel!!
Nogmaals enorm bedankt, jullie waren TOP!