Maril 880 met 80 Pk 4 cilinder VETUS Diesel | Bemiddeling | Verkocht

Maril 880

Maril 880 met 80 Pk 4 cilinder VETUS Diesel | Bemiddeling |

De Maril 880 ” Luxe, modern en één zee van ruimte”

De MARIL 880, een overnaadse spitsgatsloep van polyester is de sloep als het gaat om luxe en een zee van ruimte. De Maril 880 heeft alle luxe voorzieningen om meerdere dagen aangenaam op het water te verblijven. Er is plek voor ongeveer 16 volwassenen en slaapplaats voor 4 personen. De Maril 880 sloep staat voor kwaliteit en is perfect afgewerkt. Zeer veel bergruimte, een afsluitbare toiletruimte, fontein met koud stromend water en een tweepits kooktoestel.  Een prachtige, stoere sloep om veel vrienden en familie mee te nemen en heerlijk te genieten.

Specificaties: 

Lengte: 8.80 meterBreedte: 3.47 meterDiepgang: 0.8 meterDoorvaarthoogte: circa 1.40 meter

Bouwjaar: 2010Motor: 80 Pk 4 cilinder VETUS Diesel

Naast alle standaard opties van deze ruime Maril 880 heeft deze sloep vele extra opties. Hieronder een lijst van een aantal opties:

Enkele Opties:

– Massief teakhouten vloer, volledig verlijmd en rondom afgekit.- Teaktafel – Boegschroef- Zonnedek, 2 persoons bed met kussens- Zwemplateau met teakhouten blokroosters incl. zwemtrap- Zitkussen voor achter stuurconsole- Dieptemeter op stuurconsole Raymarine

In het onderstaande filmpje varen we met vergelijkbare Maril 880. 

Klik op de onderstaande foto’s

Deze prachtige SloepNed Occasion bezichtigen? Dat kan, maak nu een afspraak en bel 0514 745008 of mail. Bent u op zoek naar een kleinere sloep ? Bekijk dan ons complete aanbod.

Disclaimer: Hoewel er door ons uiterste zorg is besteed aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend