Maril 880 met 80 Pk 4 cilinder VETUS Diesel | Bemiddeling | € 72.900,00

Maril 880

Luxe, modern en een zee van ruimte dat zijn de woorden die je binnen schieten als je de Maril 880 ziet varen. Afgewerkt met roestvrijstalen details en stijlvol teakhout is hij bovendien een lust voor het oog. Deze sloep van 8.80 meter heeft bijzonder veel leefruimte.

Deze grote sloep heeft alle voorzieningen en luxe om meerdere dagen comfortabel op het water te verblijven. Overdag varen en ’s nachts overnachten. Met z’n tweeën of met het hele gezin. De Maril 8.80 biedt plaats aan zestien volwassen en heeft zes slaapplaatsen. Het comfort van een afgesloten toilet en een keukentje met 2 pits kooktoestel met stromen koud water uit het fonteintje bied dat je op deze sloep meerdere dagen kan vertoeven. 

 

Oneindig veel opties

We verklappen u enkele opties van onze nieuwe SloepNed Occasion 

Lengte: 8.80 meter
Breedte: 3.47 meter
Diepgang: 0.8 meter
Doorvaarthoogte: 1.40 meter

Bouwjaar: 2010
Motor: 80 Pk 4 cilinder VETUS Diesel

– Massief teakhouten vloer, volledig verlijmd en rondom afgekit.
– Teaktafel
– Boegschroef
– Zonnedek, 2 persoons bed met kussens
– Zwemplateau met teakhouten blokroosters incl. zwemtrap
– Zitkussen voor achter stuurconsole
– Dieptemeter op stuurconsole Raymarine

En ga zo maar door.

Binnenkort meer actuele foto’s. 

Deze prachtige SloepNed Occasion bezichtigen? Dat kan, maak nu een afspraak en bel 0514 745008 of mail. Bent u op zoek naar een kleinere sloep ? Bekijk dan ons complete aanbod.

De eerste foto is van een zusterschip. Disclaimer: Hoewel er door ons uiterste zorg is besteed aan de correctheid, volledigheid en actualiteit van onze informatie. Er kunnen hieraan geen rechten worden ontleend