Over ons

SloepNed Watersport heeft het en regelt het allemaal: alles voor uw sloep of boot. Ook als u na goed overwegen uw sloep wilt verkopen, helpen we u graag om er iemand anders blij mee te maken.

Als booteigenaar weet je dat het onderhouden van je boot van groot belang is. Maar soms kan het lastig zijn om te weten waar je moet beginnen. Gelukkig kun je altijd rekenen op de hulp van Martijn Heere van SloepNed Watersport.

Martijn is al jarenlang actief in de watersport en heeft een grote passie voor boten. Hij is niet alleen gespecialiseerd in onderhoud en reparaties, maar ook in de verkoop van nieuwe en gebruikte boten. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij een schat aan kennis en expertise opgebouwd.

Als je hulp nodig hebt bij het onderhouden van je boot, kun je altijd contact opnemen met Martijn. Hij staat klaar om je te helpen met advies, reparaties en onderhoud. Of het nu gaat om het vervangen van een impeller, het schilderen van je boot of het schoonmaken van je anti-slip dek, Martijn kan je helpen met zijn professionele kennis en expertise.

 

Je kunt Martijn bereiken via telefoon of e-mail. Hij zal je altijd vriendelijk te woord staan en je helpen met al je vragen en problemen. Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en professionele partner voor het onderhoud van je boot, bel of mail dan met Martijn Heere van SloepNed Watersport.

0
Jaar ervaring
+
Ontzorg abbonementen
0
Pechgevallen geholpen

Wat zeggen onze klanten

× Hoe kan ik je helpen?