Service

Service, onderhoud & reparatie

Als trotse eigenaar van een sloep, weet u als geen ander dat het onderhoud en de reparatie van uw buitenboordmotor of inboardmotor van groot belang is. Een goed onderhouden motor zorgt niet alleen voor optimale prestaties, maar ook voor een veilige en betrouwbare vaart. Daarbij wilt u de beste service van een betrouwbare partner.

Bij SloepNed Watersport begrijpen wij als geen ander hoe belangrijk het is om uw motor in topconditie te houden. Daarom bieden wij een uitgebreide onderhouds- en reparatieservice voor zowel buitenboordmotoren als inboardmotoren. Onze ervaren en gecertificeerde monteurs beschikken over de kennis en expertise om uw motor grondig te inspecteren en indien nodig te repareren.

Onze onderhouds- en reparatieservice omvat onder andere het vervangen van filters, impellers en bougies, het controleren en afstellen van de carburateur en het vervangen van de olie en het oliefilter. Daarnaast kunnen wij ook reparaties uitvoeren aan uw motor, zoals het vervangen van beschadigde onderdelen en het oplossen van storingen.

Of u nu een kleine of grote reparatie nodig heeft, bij SloepNed Watersport bent u aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw motor altijd in optimale conditie verkeert, zodat u kunt genieten van zorgeloze vaartochten. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over onze onderhouds- en reparatieservice.

 Wij werken alleen met originele onderdelen.
O.a. specialist in Interboat, Maril, Antaris, Victron, Vetus, Yamaha, Mercury.
 

"Wij zorgen voor uw sloep, alsof ie van ons is."

0
Jaar ervaring
+
Ontzorg abbonementen
0
Pechgevallen geholpen

Wat zeggen onze klanten

× Hoe kan ik je helpen?