Transport boot of sloep, van … en naar …

Transport boot of sloep, van...en naar...

Zoekt u een vakman die het transport van uw boot of sloep verzorgt? Bel met SloepNed Watersport 0514 745 008.

U heeft zojuist een boot of sloep gekocht maar beschikt niet over een trailer. Wij halen uw boot of sloep op en brengen deze naar het gewenste adres. Wij verzorgen het transport naar uw vakantiebestemming in Nederland maar ook in Europa.  Wij regelen alle soorten transport met onze eigen trailers en soms schakelen wij een transportbedrijf in. Wij regelen het in en uit water laten van uw boot of sloep met trailer via een trailerhelling of met de kraan.

Transport boot en via de trailerhelling te water....

Transport sloep en via de trailerhelling te water....

Ook verzorgen wij het transport van uw zeilboot.

transport sloep

Heeft u een speciale zeilboot met een vaste kiel..wij regelen het transport. Soms voor < 100 meter van haven naar winterstalling.

Transport van A  naar B exclusief kranen. Op basis van boot of sloep op trailer uit het water halen of in het water laten. Prijs € 1,30 per km (inclusief Btw) vanaf Balk. Minimum tarief € 30,00 (inclusief Btw). Pak de telefoon en bel 0514 745 008 of mail voor een vrijblijvende offerte.

Martijn Heere
Directeur SloepNed Watersport

Kranen van uw boot of sloep...SloepNed Watersport Balk regelt dit voor u. Bel 0514 745 008

Maril 950 Classic

Het kranen van uw boot of sloep kunnen wij ook voor u regelen. Wij kunnen u kranen met onze eigen heftruck tot 4 ton. Mocht u zwaarder zijn of langer dan 8 meter dan maken wij een afspraak voor u in Balk

Prijzen vanaf € 35,00 exclusief afspuiten onderwaterschip.