Watersportwinkel Friesland | Balk

Watersportwinkel SloepNed Watersport Balk

Watersportwinkel Friesland naar de Meerweg 14 in Balk.

In maart 2015 hebben we onze watersportwinkel geopend in het centrum van Balk. Hier staan onze lijnen (touwen), rubberboten, buitenboordmotoren, sloepen en boten. In de winkel en in de showroom is er ruimte voor onze Vetus producten, waaronder de inboardmotoren en de VIB Serie Rubberboten. Ook vindt u hier accu's, alles voor uw buitenboordmotor en vele andere zaken.

Voor alle soorten scheepsartikelen kunt u terecht in onze winkel en ook in onze online watersportwinkel. U vindt er vast wat u nodig heeft. Mochten wij het niet in huis hebben, dan kunnen wij het bestellen en is het vaak binnen één werkdag in huis. In sommige gevallen kunnen wij het dezelfde dag nog leveren. Bent u al eens bij ons geweest en kennen we elkaar al, dan is het een mooi moment om elkaar weer eens te ontmoeten. Een drankje staat altijd koud bij ons. 

In onze showroom vindt u nieuwe- en SloepNed Occasion sloepen o.a. Interboat, Antaris, Maril. Daarnaast verkopen we nieuwe en gebruikte buitenboordmotoren van verschillende merken zoals Torqeedo, Yamaha, Tohatsu, Suzuki etc. 

SloepNed Watersport Balk heeft een uitgebreid assortiment, waaronder: * Zwemvesten * Lijnen * Strandspeelgoed * Laarzen * Bootkussens * Pikhaken * Landvasten * Fenders * Zeilonderdelen * Onderdelen Optimist en Splash * Puts enzovoort  ​