SloepNed Watersport
Pypsterstikke 2 Balk

DI - ZA 09:00 - 17:00

Ontdek Torqeedo Travel bij SloepNed Watersport Balk 

Torqeedo Travel

Intelligent 


Via het display op de motor is alles af te lezen. Zo ziet u bijvoorbeeld het accupercentage, de snelheid die u vaart en hoe lang u nog kunt varen.

Het schone alternatief


De Torqeedo Travel buitenboordmotor is schoon tijdens het  gebruik en transport. Er kan in ieder geval geen benzine meer in het water vallen tijdens het bijvullen van bijvoorbeeld de brandstoftank.

Lichtgewicht


De (kortstaart)motor weegt slechts 9 kg en de losse accu tussen de 4 en 6 kg. In totaal tussen de 13 en 15 kg. Makkelijk op te bergen en mee te nemen in de bijbehorende tassen (optie).

Welke Torqeedo motor past bij mij en mijn boot?

Welke motor bij welke boot past hangt ook af van het vaargebied. Bij varen op beschut water en voor kortere afstanden kan een lichtere motor toegepast worden dan bij varen op ruim water. Bovenstaande is een richtlijn voor het bepalen van uw keuze. Ook SloepNed Watersport, Dealer van Torqeedo, kan u helpen bij het maken van een keus. 

Licht in gewicht en geen startkoord meer nodig

De torqeedo Travel serie is een alternatief voor verbrandingsmotoren tot 4 Pk. Deze elektrische motoren zijn perfect voor achter uw rubberboot of zeilboot. U kunt de motor makkelijk achter de boot weghalen, en de motor start door gas te geven. 

Accessoires voor uw Torqeedo Travel

Accessoires Torqeedo travel

Wilt U ook Torqeedo ontdekken? 


Kom langs bij SloepNed Watersport voor meer informatie of een proefvaart om het gevoel te ervaren van elektrisch varen met Torqeedo. 

SloepNed Watersport Balk
Pypsterstikke 2 | 8561 AW BALK
T 0514 745 008
E info@sloepnedwatersport.nl