Logo Sloepned Transport

Ma - Za: 09:00 -17:00

SloepNed Transport Balk

Meerweg 14  | 8561 BC BALK


SloepNed Transport
Specialist in het vervoer van sloepen en (zeil)boten Friesland

 SloepNed Transport levert flexibele, betrouwbare en betaalbare service voor iedereen. We zijn niet afhankelijk van hellingen en/of kranen. Uw sloep of boot kunnen wij bijna overal uit het water halen. Daarnaast bieden wij de juiste service die past bij uw sloep of boot.

onze services

24/7 service

Wij realiseren 24/7 al uw sloep- en boottransporten. Daarnaast verzorgen wij ook het transport van uw bokken, stalling trailers, containers (20ft.) etc.

Halen en brengen

Wij halen uw sloep of boot op en brengen deze naar het gewenste adres. Ook verzorgen we het transport naar uw vakantiebestemming, niet alleen in heel Nederland maar ook naar de rest van Europa. COMPLETE SERVICE

SloepNed Watersport is gevestigd in Balk, Friesland en beschikt over een eigen werkplaats, wasplaats en (winter)stalling. Daarnaast bieden wij aanvullende service voor uw sloep of boot (o.a. motoronderhoud, bootkappen reiniging, boottrailer verhuur) . Waterspoor 711

Heeft u een sloep of boot die naar een haven, werf of winterstalling moet worden getransporteerd? Laat ons het transport verzorgen zodat uw sloep of boot snel en ongeschonden de nieuwe bestemming bereikt.  

Onze tevreden klanten

Persoonlijk, hulpvaardig en professioneel!!


profile-pic

SloepNed heeft onze filmproductie enorm geholpen met het mogelijk maken van filmopnames op het water bij Oudemirdum. Wat een enorm fijn team! Persoonlijk, hulpvaardig en professioneel!!Nogmaals enorm bedankt, jullie waren TOP!

Joanne Schaap Filmproducent bij episode-one.com

Vanaf het eerste uur verzorgen zij het vervoer van onze sloep


profile-pic

In 2014 kochten wij onze Interboat 19 “Groots Plezier” en kwamen zo in contact met Judit en Martijn. Beide de gedreven eigenaren van SloepNed Watersport. Al vanaf de eerste te water lating hadden wij een goede klik met beide. Kenmerkend zijn de open een zorgvuldige communicatie, service gerichtheid, waarbij ook wordt meegedacht.Alle (prijs)afspraken worden netjes nagekomen. Wat tegenwoordig heel veel waard is.Vanaf het eerste uur verzorgt SloepNed Watersport het vervoer van en naar de ligplaats, de winterstalling en het onderhoud van de sloep en de motor.Zelfs als er een kleine technische storing zich voordoet proberen ze het zo snel mogelijk ter plaatse te verhelpen, zelfs als SloepNed Watersport daarvoor over de afsluitdijk moet komen.In onze ogen een degelijk bedrijf met de juiste prijs/kwaliteit.

John de Groot Register Makelaar en Taxateur

Maak uw keuze uit
Onze transportmogelijkheden

Auto met aanhanger

Onbezorgd & Snel

 • check
  Uw boot is trailerbaar  en vlakbij een helling 
 • Kostenbesparend
 • check
  Minimum tarief € 35,00.

Transport varend

Alles is mogelijk

 • check
  Direct op de plek van bestemming.
 • check
  Uw sloep of boot is moeilijk te transporteren over de weg 
 • check
  Uw sloep of boot kan in het water blijven.

contact

SloepNed Transport Balk

Meerweg 14

8561 AV  BALK 

T 0514 745 008

E info@sloepnedwatersport.nl

© 2019, SloepNed Transport Balk . All rights reserved.