Verkoop Sloepen

Wij verkopen uw sloep met aandacht.

Onder het genot van een kopje koffie maken we graag kennis met u.  We zijn benieuwd naar de ervaringen met uw sloep of boot. Voordat u de sloep of boot in wilt laten verkopen door ons, wilt u vanzelfsprekend eerst een reëel beeld hebben. Welk bedrag kan uw sloep of boot opleveren? Wat moet er nog gebeuren aan uw sloep of boot, voordat deze verkoopklaar is? Met welke termijn moet u rekening houden voordat uw sloep of boot verkocht is?

Wij komen vrijblijvend bij u langs om de waarde van uw sloep of boot te bepalen. Ook leggen we uit wat onze voorwaarden zijn en hoe het verkoopproces in zijn werk gaat. Bent u akkoord, dan ontvangt u van ons een verkoopopdracht en gaan wij over tot de verkoop van uw sloep of boot.  

Eerlijk en onafhankelijk advies –  Uitgebreide kennismaking –  Realistische vraagprijs –  Heldere afspraken –  

Onbezorgd Varen, wij regelen anders rondom de verkoop van uw sloep en hebben een groot klanten netwerk 

SloepNed Watersport is de specialist in het onderhouden en verkopen van sloepen. 

Aandacht voor u en uw sloep. 

Wilt u weten of het klikt?

U vraagt zich wellicht af, is een klik tussen ons echt nodig? Absoluut. Wij vinden van wel. Uit ervaring weten wij hoe belangrijk het is dat u een klik met ons heeft. 

Door de jaren heen heeft uw sloep of boot een emotionele waarde voor u gekregen. Het is als het ware een sloep vol momenten van plezier, romantiek, rust, ontspanning, warmte en gezelligheid.
Dat u die waarde en ervaringen met ons kunt delen, vinden wij belangrijk. Tijdens een gesprek met  een drankje, of een kopje koffie, een lach, of soms een traan. Het kan allemaal.
Voor ons bent u niet zomaar een klant. Voor ons is de verkoop van een sloep, de service die we verlenen, of de ontmoeting op de wal een begin van een waardevolle relatie

 

× Hoe kan ik je helpen?