Vetus Diesel Dealer aan het Slotermeer, SloepNed Watersport Balk

VETUS Diesel Dealer aan het Slotermeer, SloepNed Watersport Balk

Overeenkomsten SloepNed Watersport en VETUS

De filosofie van SLOEPNED WATERSPORT en VETUS komt overeen. De belangrijkste overeenkomsten zijn innovatie, beschikbaarheid en service. Daarnaast staan wij beiden voor beleving. Wat ervaart u wanneer u bij ons binnenstapt, ons ontmoet op het water, in de haven of bij uw thuis. Bij producten van VETUS gaat het ook om beleving. Bij een VETUS motor gaat naast betrouwbaarheid ook om het geluid, de bewegende delen en de diesel geur. U wilt de motor zien, horen en aanraken. Dit kan in onze winkel en showroom.

VETUS
VETUS motor
VETUS M-Line

SloepNed Watersport en VETUS

SloepNed Watersport Balk is een onderdeel van het VETUS netwerk. Door samen te werken met VETUS kunnen wij U, onze klanten, bestaande en nieuwe producten aanbieden die bij u passen. Ook kunnen we u de service geven die past bij deze tijd. Een tijd waarin de watersportliefhebber "onbezorgd" wil varen. 

Onbezorgd Varen met VETUS

VETUS ontwikkelt nieuwe, innovatieve producten in eigen beheer en is ook voortdurend bezig met het verfijnen van het ontwerp en de specificaties van bestaande producten. VETUS werkt elke dag aan de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van varen. Het belangrijkste uitgangspunt bij het ontwikkelen is dat het varen een veilige en probleemloze ervaring moet zijn. Bestaande producten worden voortdurend verbeterd door het luisteren naar klanten en nauwe samenwerking met vele grote botenbouwers.

SloepNed Watersport Balk heeft vele VETUS producten op voorraad. Ook kunnen we snel leveren, vaak nog dezelfde dag. Woont u niet bij ons in de buurt?  Bezoek dan onze webshop en bestel online .

VETUS Slotermeer

Geschiedenis VETUS

VETUS is al meer dan 50 jaar een fabrikant en handelsmaatschappij van scheepsmotoren en technische onderdelen voor pleziervaartuigen en de kleine beroepsvaart. De VETUS filosofie is innovatie bieden door middel van ontwerp, eenvoudige installatie, compleet systeem denken, wereldwijde beschikbaarheid en service. Het hoge service en verkoop niveau van VETUS wordt continue op peil gehouden door opleiding en training van iedereen die betrokken is bij de productie, verkoop, installatie, service en after sales van onze producten.